fredag 5 februari 2010

Ridled Ystad-Österlenregionen

Ridled Ystad-Österlenregionen

Välkommen till årsmöte i Ystad-Österlenregionens ridledsförening! Tisdagen den 9 mars 2010 klockan 19.00 Bollerups naturbruksgymnasium, matsalen.



Välkommen till årsmöte i Ystad-Österlenregionens ridledsförening!
Ridled Ystad-Österlenregionen har beviljats projektmedel av Leaders styrelse. I etapper ska lokala ridslingor utvecklas och där så är möjligt ska ridslingorna knytas samman till en längre sammanhängande ridled.

Lokala näringsidkare och ideella föreningar har bildat en projektgrupp med ansvar för arbetet som nu ska påbörjas. Projektgruppen består av representanter från Agda Lund Bed & Breakfast, Anklams ryttarsällskap, Backaholms gård, Bollerups Rid & Körklubb, Ystad ridklubb och Österlens ryttarförening. Projektgruppen utgör interimsstyrelse för den nybildade ideella ridledsförening som ska ta ansvar för drift och utveckling av ridled Ystad-Österlenregionen.

Syftet med föreningen är att skapa goda möjligheter till ridning i skog och mark i Ystad-Österlenregionen och att bidra till en positiv utveckling för hela regionen. Projektet ska också bidra till ökad sysselsättning på landsbygden, nyttjande och bevarande av landskapet samt till att ge hela besöksnäringen åretrunteffekt.
Projektgruppen har tagit initiativ, men intresse för ridleder vet vi finns även bland de många andra ryttarföreningar och näringsidkare som är aktiva i regionen.

Genom bildandet av Ystad-Österlenregionens ridledsförening erbjuds nu alla intresserade att bli delaktiga.

Välkommen till årsmöte i Ystad-Österlenregionens ridledsförening!
Tisdagen den 9 mars 2010 klockan 19.00 Bollerups naturbruksgymnasium, matsalen.



Vid frågor kontakta: Maria Jansson tel. 073 4207570

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar